Sijoitustaan sunnuntaina 11 pykälää nostanut Mikko Korhonen tyytyväinen kauden kolmen ensimmäisen kisan antiin

Mikko Korhonen teki golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailussa päätöspäivänä tuloksen 69 (-1). Hän nousi yhteistulokseen -4 ja paranteli sijoitustaan 11 sijaa nousten lopputuloksissa jakamaan 33. sijaa.

”Tänään hyvä päivä, jalka oli kevyt. Eilinen oli todella raskas päivä. Kroppa oli todella väsynyt ja huonot yöunet siinä alla vielä. Tänään sitten levänneenä ihan eri fiilis kentällä”, Korhonen luonnehti kahta viimeistä kierrostaan.

Korhonen osallistui kaikkiin kolmeen kiertueella pelattuun kilpailuun ja eteni ainoana suomalaisena kaikissa kilpailuissa jatkokierroksille. Abu Dhabin avauskilpailussa hän oli 15. ja Dubaissa 35.

Kiertueen Race to Dubai -listalla hän oli 23. ennen kuluvan viikon kisaa. Sijoitus tuskin tulee juuri muuttumaan. Palkintorahaa Korhonen tulee ansaitsemaan noin 20 000 euroa (vahvistamatta, laskettu ennakkotietojen perusteella).

Alkukauden kisaputki harjoitusleireineen oli raskas rypistys, mutta Korhonen oli tyytyväinen sen antiin.

”Tällaista tämä on, yrität joka päivä olla mahdollisimman fressi, välillä se onnistuu ja välillä jää palautuminen liian lyhyeksi. Näin pitkän setin (4 viikkoa) kun vetää, niin huonoja päiviä tulee varmasti. Hyvin selvittiin tästä ja homma pysyi suhteellisen hyvin kasassa kaikki kolme kisaa, eli ihan jees.”

Saudi International -kisan voiton otti maailmanlistan ykkönen, Yhdysvaltojen Dustin Johnson, joka oli paras kilpailussa myös vuona 2019.

» Takaisin edelliselle sivulle