Mikko Korhonen jakaa samaa sijaa kahden yhdysvaltalaisen major-voittajan kanssa ennen Saudien ET-kisan päätöspäivää

Mikko Korhonen lähtee jaetulta 44. sijalta golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailun päätöskierrokselle sunnuntaina. Lauantaina kilpailun kolmannella kierroksella tuloksen 71 (+1) tehnyt suomalainen on yhteistuloksessa -3.

Kovatasoisen kilpailun kärkipaikalle nousi maailmanlistan ykkönen, Yhdysvaltojen Dustin Johnson, joka on tuloksessa -12, kun hänellä on pelaamatta vielä reikä kolmatta kierrostaan. Ranskan Victor Perez on hänestä lyönnin päässä ennen kierroksensa loppua.

Kilpailu on äärimmäisen tasokas. Korhosen kanssa samassa tuloksessa ovat mm. major-voittaja Patrick Reed, joka sunnuntaina juhli voittoa PGA Tourilla sekä viisinkertainen major-voittaja Phil Mickelson.

» Takaisin edelliselle sivulle