Mikko Korhonen päätti tuplalla käynnistyneen kierrokseen hurjaan loppukiriin

Mikko Korhosen kärsivällisyyttä koeteltiin torstaina golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailun avauskierroksella. Korhonen joutui taipumaan kilpailunsa ensimmäisellä reiällä (kentän 10.) tuplabogiin, eikä birdien birdietä syntynyt ennen kierroksen 12. reikää.

Mutta ei syntynyt onneksi bogejakaan, ja kun birdiehana aukesi, antoi Korhonen palaa tuutin täydeltä. Hän teki seitsemän viimeisen reiän jaksoon kuusi birdietä.

Hurjan loppukirin ansiosta Korhosen kierrostulos oli 66 (-4). Hän jakaa oman kierroksensa jälkeen kilpailussa kymmenenettä sijaa.

Kulunutta urheilujargonia käyttäen Korhonen siis jaksoi odottaa paikkaa ja laukoi, kun se avautui?

”Joo, vähän niin se meni. Alussa oli aika kujalla, kroppa ihan unessa. Löin vaan keskelle greenejä etuysin. Takalenkillä alkoi tuntumaan paremmalta ja aloin tähtäilemään jo lipulle. Kuusi hyvää birdie-paikkaa ja kuusi birkkua, käytin paikat 100 %:sti takalenkillä!”

”Näin se voi muuttua rundin aikana, ihan kokonaan eri mies heilutti mailaa eri yseillä”, Korhonen sanaili.

Jos oli Korhosen ruuti kuivaa lenkin takaysillä, niin samaa voi sanoa täydellä syyllä myös Englannin David Horseysta, joka niittasi jälkimmäisellä yhdeksiköllään seitsemän birdieä. Hän johtaa kisaa tuloksella 61 (-9).

Kisan muut suomalaiset, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki pelaavat iltapäivän lähtöryhmissä ja heidän kierroksensa on kesken.

Perjantaina Korhosen lähtöaika on kello 12.20 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle