Mikko Korhosella riittää virtaa kauden kolmanteen koitokseen

Mikko Korhonen on mukana kolmen muun suomalaisen, Tapio Pulkkasen, Kalle Samooja ja Sami Välimäen tapaan Saudi-Arabian King Abdullah Economic Cityssä torstaina käynnistyvässä golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailussa.

Kilpailu on kauden kolmas kiertueella. Korhonen on pelannut kaksi ensimmäistä saavuttaen sijat 15 ja 35. Kiertueen pistelistalla hän on sijalla 23.

”Täällä on kenttä hyvässä kunnossa ja fasiliteetit myös hyvät. Keräillään tässä energiaa nämä treenipäivät, niin sitä pitäisi riittää vielä yhteen kisaan. Eilisen matkustamisen jälkeen tänään oli kyllä väsynyt kroppa, mutta eiköhän se taas torstaina ole hyvä energia päällä. Lämpöä piisaa ja reipasta tuulta, hereillä saa olla alusta lähtien”, Korhonen ennakoi.

Kisajärjestäjät ovat houkutelleet paikalle nimekkäitä maailmantähtiä, kuten maailmanlistan ykkösen, Yhdysvaltojen Dustin Johnsonin. Kisa onkin erittäin tasokas. Palkintopotissa on 3,5 miljoonaa dollaria eli noin kolme miljoonaa euroa.

Mikko Korhonen pelaa ensimmäisen kierroksensa Englannin Jordan Smithin ja Tanskan Joachim B. Hansenin kanssa. Kolmikko käynnistää kilpailunsa tiiltä 10 kello 7.50 Suomen aikaa torstaina.

» Takaisin edelliselle sivulle