Korhonen löysi hyviäkin puolia vaikeasta päätöspäivästä Dubaissa: ”Muistaa pysyä nöyränä.”

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 35. sijalle golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kilpailussa. Sunnuntaina hänen kierrostuloksensa oli 76 (+4) ja yhteistulos kilpailussa -3.

”Etuysi oli vielä hyvää taistelua. Takalenkki ei lähtenyt oikein liikkeelle ja siinä vähän loppuivat sitten voimat, ja alkoi tulla lunta tupaan”, Korhonen kommentoi. Hän pelasi kentän ulosmenon +1 ja sisääntulon +3.

”Turpaan saatiin tänään, ei voi mitään. Puttaaminen oli aika jäistä, vähän luotto meni jo eilen, enkä saanut sitä enää takaisin. Greenit olivat kyllä ehkä huikeimmat ikinä. Toisaalta hyvä saada turpaan taas, niin muistaa pysyä erittäin nöyränä.”

Kalle Samooja jakoi kilpailussa neljännen sijan, Sami Välimäki 51:nnen. Kilpailun osallistujalista oli erittäin kovatasoinen, joten suomalaisten suoritusta voi pitää hyvänä. Palkintorahaa kilpailussa jaettiin 3,25 miljoonaa euroa, eli noin 2,7 miljoonaa euroa. Korhonen tienasi palkintorahaa 18 413 euroa.

Kilpailun voiton otti Englannin Paul Casey tuloksella -17.

Korhonen avasi kautensa viime viikolla sijoittumalla Abu Dhabin Rolex Series -kilpailussa 15:nneksi. Kahden kilpailun jälkeen hän on kiertueen Race to Dubai -pistelistalla sijalla 23.

Kiertue jatkuu ensi viikolla Saudi-Arabiassa. Mukana ovat myös kaikki suomalaiset.

» Takaisin edelliselle sivulle