Mikko Korhonen nautti tutusta peliseurasta, muttei ollut tyytyväinen tulokseensa

Suomen Mikko Korhonen ja Kalle Samooja pelasivat lauantaina samassa ryhmässä golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kilpailun kolmannelle kierroksella. Kaksikko ei löytänyt parasta virettään, mutta säilytti mahdollisuudet hyvään sijoitukseen.

Kalle Samooja teki lauantaina tuloksen 71 (-1) ja siirtyi yhteistulokseen -9. Korhosen tulos oli 72 (par), joten hän jatkaa yhteistuloksessa -7. Samooja on kilpailussa kuudentena, Korhonen jakaa kymmenettä sijaa.

Korhosen kierros oli varsin kaksijakoinen. Hän pelasi kentän etuyhdeksikön kolme yli parin, mutta kiristi takalenkin vastaavasti kolme alle.

”Peliseura oli parasta mahdollista! Valitettavasti en ihan ollut hereillä tänään, varsinkin alku oli vaikea. Takaysillä sain onneksi hommaa vähän kasaan. Semmoista se välillä on, se on pelin henki. Huomenna uuteen yritykseen”, Korhonen kommentoi.

Sunnuntaina niin Samooja kuin Korhonenkin kilpailevat huippusijoituksesta kilpailussa, joka on tasoltaan poikkeuksellisen kova. Kisan johtoon siirtyi lauantaina tuloksen 64 tehnyt Paul Casey. Eagleen kierroksensa päättänyt Casey on tuloksessa -15.

Sunnuntaina suomalaiset eivät enää pelaa samassa ryhmässä. Samooja lähtee ratkaisevalle neljännelle kierrokselle kello 10.30 Suomen aikaa, Mikko Korhonen jo 09.40 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle