Kukonlaulun aikaan kentälle lähtenyt Mikko Korhonen tykitti seitsemän birdieä ja nousi toiseksi Dubain ET-turnauksessa

Mikko Korhonen (-7) painoi Emirates Golf Clubilla Dubaissa meneillään olevan European Tourin kilpailun toisella kierroksella tuhdisti kaasua. Hieno esitys tuotti tuloksen, 67 (-5). Oman kierroksensa jälkeen Korhonen jakaa yhteistuloksella -7 toista sijaa vain kaksi lyöntiä kärjestä.

Korhonen aloitti kierroksensa bogilla. Viidenneltä reiältä alkaneen kymmenen reiän jakson aikana hän tehtaili kuusi birdieä, joista kolme peräjälkeen kierroksen puolivälissä.

Päivän toinen bogey tuli Majlis-kentän 16. reiällä, mutta sen suomalainen kuittasi päätösväylän birdiellä, eikä eagle-puttikaan jäänyt paljon vajaaksi.

”Birdie-hanat olivat kivasti auki tänään. Lähdin ensimmäisessä ryhmässä liikkeelle kello 7.10. Siihen nähden kroppa oli yllättävän hyvin auki. Joskus minulla on ollut vaikeuksia käynnistää koneita aikaisin aamusta, mutta oikea tapa alkaa löytyä”, Korhonen kertoi.

”Pääsin greeneihin sisään vähän paremmin tänään, ja sen ansiosta upposi muutama putti. Perusvetäminen on nyt ihan hyvällä tasolla.”

Kalle Samooja (-4), Sami Välimäki (-1) ja Tapio Pulkkanen (par) pelaavat iltapäivän lähtöryhmissä.

» Takaisin edelliselle sivulle