Jälleen lähes virheettömästi esiintynyt Korhonen käynnisti Dubain ET-kisan vahvasti

Mikko Korhonen teki viime viikolla Abu Dhabin European Tour -kilpailussa kolme parin ylittävää reikätulosta 72 pelaamansa reiän aikana. Tänään torstaina Korhonen jatkoi siitä, mihin sunnuntaina jäi.

Hän piti korttinsa puhtaana bogeista 17 reikää, mutta joutui taipumaan viimein kierroksensa viimeisellä reiällä, eli kentän yhdeksännellä. Yksi bogey ei kuitenkaan liiemmin vienyt pohjaa Korhosen erinomaiselta suoritukselta. Hän viimeisteli päivän mittaan kolme birdieä ja teki kierrostuloksen 70 (-2).

”Ihan jees päivä tänään. Kenttä pelaa tiukkana. Greenit ovat jännästi kuolleet, tietyissä kohdissa pinta on kuin lasia alamäkeen. Hyvää peliä kyllä, löin hyvin ja tein myös hyviä taistelu-pareja. Tuuli nousi iltapäivälle aika kovaksi ja se toi lisää haasteita”, Korhonen kommentoi.

Korhonen jakaa kilpailussa 20. sijaa ensimmäisen kierroksen ollessa vielä kesken muutaman pelaajan osalta.

Terävimmin kilpailun ovat aloittaneet Etelä-Afrikan Richard Sterne (-8) ja Yhdysvaltojen Kurt Kitayama (-7), mutta heidän kierroksensa on kesken. Sternen maanmies Justin Harding ja Espanjan Sergio Garcia tekivät tuloksen 66 (-6).

Suomalaisten kokonaispanos oli palkintoarvoltaan 3,25 miljoonan dollarin eli noin 2,7 miljoonan euron kilpailussa sen avauspäivänä erinomainen. Kalle Samooja jakaa parhaana sinivalkoisena kilpailussa 8. sijaa tuloksella 68 (-4). Sami Välimäki teki tuloksen 71 (-1) ja Tapio Pulkkanen tuloksen 72 (par).

» Takaisin edelliselle sivulle