Mikko Korhonen pelaa huippusijoituksesta kauden tasokkaassa avausturnauksessa

Pelihaluja kauden alla pursunut Mikko Korhonen lähtee golfin Euroopan kiertueen Abu Dhabi Championship -kilpailun viimeiselle kierrokselle jaetulta kahdeksannelta sijalta yhteistuloksesta -7.

Lauantaina Korhonen rakensi onnistumisen ehdottomaksi tavaramerkikseen muodostuneen tasaisuuden ja virheiden välttämisen varaan. Koko kierros ei pitänyt sisällään yhtään parin ylittänyttä reikätulosta, eikä niitä ole syntynyt kolmen ensimmäisen kierroksen aikana kuin yksi.

Kolmannen kierroksensa lisäksi Korhonen pelasi aikaisin aamulla loppuun perjantaina kesken jääneen toisen kierroksensa viimeiset seitsemän reikää. Niilläkin hän teki ainoastaan pareja.  Päivän ainoa birdie syntyi kentän kolmannella reillä.

”Hyvä taistelupäivä tänään. Kenttä pelasi kyllä todella vaikeana. Oli tosi tiukka tuuli ja eri suunnasta kuin aikaisemmin. Se vaikeutti pelaamista, mutta onnistuin tekemään silti paljon hyviä pareja. Pitkä päivä tässä on myös jo takana, 25 reikää tänään”, Korhonen kommentoi.

Muutaman pelaajan kierros on edelleen kesken, joten tulos saattaa vielä hitusen muuttua. Kisaa johtava Rory McIlroy on pelannut kolmannesta kierroksestaan 16 reikää. Hän on tuloksessa -13. Niin ikään 16 reikää kolmannesta kierroksestaan pelannut Tyrrell Hatton on McIlroysta vain lyönnin päässä yhdessä Tommy Fleetwoodin kanssa.

» Takaisin edelliselle sivulle