Mikko Korhosen jatkopaikka kauden rahakkaassa avauskisassa sinettiä vaille valmis

Golfin European Tour -kauden avauskisan toinen kierros Abu Dhabissa jouduttiin jättämään perjantaina kesken pimeyden laskeuduttua. Keskeytyshetkellä Mikko Korhonen oli pelannut kierroksestaan 11 reikää kolme alle parin.

Korhonen jakaa yhteistuloksella -6 kisassa kuudetta sijaa. Kisan karsintaraja on toisen kierroksen ollessa kesken tuloksessa par, joten Korhonen pääsee suurella todennäköisyydellä pelaamaan täydet neljä kierrosta kilpailussa, joka lukeutuu kauden suurimpiin ja rahakkaimpiin. Palkintorahaa on jaossa peräti 6,6 miljoonaa euroa.

”Joku laittoi valot pois. Ihan hyvää vääntöä, tiukka tuuli oli tänään. Huomenna jatketaan auringon noustua”, Korhonen viestitti lyhyesti kierroksensa jälkeen.

Lauantaina luvassa on aikainen herätys ja pitkä työpäivä, sillä kilpailua jatketaan kello 5.30 Suomen aikaa eli kello 7.30 paikallista aikaa.

Joukon kärjessä on tuloksella -12 Tyrrell Hatton. Hän on pelannut toisesta kierroksestaan 13 reikää.

Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja ovat tuloksella par tällä hetkellä karsiutumassa jatkossa. Raja on vain lyönnin päässä, Pulkkasella on lisäksi neljä reikää toisesta kierroksestaan pelaamatta, joten taistelu jatkopaikasta ratkeaa vasta huomenna. Sami Välimäen (+8) kohtalona on karsiutuminen.

» Takaisin edelliselle sivulle