Mikko Korhonen pelaa lauantaina erinomaisesta tuloksesta, vaikka perjantaina oli ”nihkeä päivä”

Mikko Korhonen menetti hieman asemiaan golfin Euroopan kiertueen Golf in Dubai Championship -kilpailun kolmannella kierroksella perjantaina.

Korhonen teki tuloksen 71 (-1) ja siirtyi yhteistulokseen -10. Se riittää jaettuun 32. sijaan Andy Sullivanin johtamassa kilpailussa. Korhosella on kahdenkymmenen parhaan joukkoon matkaa vain kolme lyöntiä, joten parin ensimmäisen kisapäivän kaltaisella esityksellä Korhosella on vielä mahdollisuus hivuttautua kärkipään sijoituksille.

”Vähän nihkeä päivä tänään. Takaysillä ihan hyvä jakso, mutta muuten aika keskinkertaista. Löin alkuun aika huonosti ja koitin vain pitää pallon kentällä. Vikalla missasin vielä tap-inin ihan omaa huolimattomuutta. Näin tänään, huomenna jatketaan”, Korhonen kertoi.

Kisan paras suomalainen on kolmen kierroksen jälkeen Sami Välimäki, joka jakaa 18. sijaa tuloksella -13. Tapio Pulkkanen on tuloksella -7 sijalla 52.

» Takaisin edelliselle sivulle