Mikko Korhonen puolimatkan krouvissa paras suomalainen Dubaissa

Mikko Korhonen on kahden pelaamansa kierroksen jälkeen tuloksella -9 jaetulla 18. sijalla golfin Euroopan kiertueen Golf in Dubai Championship -kilpailussa. Torstaina Korhonen teki kisan toisella kierroksella tuloksen 69 (-3).

”Ihan ok päivä tänään. Oli aikainen aamulähtö, sain jumppailtua kropan suhteellisen hyvin hereille. Vähän draivasin heikosti tänään, mutta rautalyöminen oli hyvää ja puttikin toimi. Tästä hyvä jatkaa hommia!” Korhonen kommentoi kierroksensa jälkeen.

Hän teki torstaina kuusi birdieä, bogeja syntyi kolme.

Jumeirah Country Clubin Fire-kentällä tulostaso on todella kova. Kisan kärkitulos on toisen kierroksen ollessa edelleen kesken -14, mutta se saattaa vielä päivän edetessä siitä kohentua.

Suomalaisten tilanne on hyvä, sillä Tapio Pulkkanen jakaa lyönnin Korhosta heikommalla tuloksella (-8) kisassa 22. sijaa ja Sami Välimäki tuloksella -6 sijaa 37. Kalle Samooja on toisen kierroksensa puolivälissä muutaman lyönnin kisan karsintarajan alapuolella.

» Takaisin edelliselle sivulle