Mikko Korhonen karsiutui jatkosta Aphrodite Hills Cyprus Showdown -kilpailussa

Mikko Korhonen ei pystynyt venymään jatkokierroksille Euroopan kiertueen Aphrodite Hills Cyprus Showdown -kilpailussa.

Korhonen pelasi toisen kierroksensa viimeiset neljä reikää lauantaina aikaisin aamulla ukkosen keskeytettyä pelit perjantaina. Perjantain hän pelasi 14 reikää upeasti kuusi alle ja nousi vain lyönnin päähän jatkopaikasta. Kun jatkoon vievää birdieä ei lauantaina kuulunut, joutui Korhonen hakemaan sitä pienellä riskillä kentän päättävällä par-viitosella. Riski kostautui tuplabogin muodossa ja jatkopaikka karkasi ulottumattomiin.

”Sellainen aamu. Hyvää peliä eilen ja alkoi putterikin lämpenemään. Tänään oli toinen tarina. Ei vaan kone käynnistynyt ollenkaan, tatsi oli täysin kateissa. Vähän kuin olisi puupölkky swingailemassa. Päivät ovat erilaisia, ei voi mitään”, Korhonen analysoi.

Kisassa etenee kahdelle viimeiselle kierrokselle poikkeuksellisesti ainoastaan 32 pelaajaa, kun määrä normaalisti on kaksinkertainen. Jatkokierroksilla nähdään suomalaisista suurella todennäköisyydellä vain Sami Välimäki, kun myös Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen karsiutuivat.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa miljoona euroa.

» Takaisin edelliselle sivulle