Mikko Korhonen 17:s suomalaisittain ennätyksellisessä Kyproksen European Tour -kisassa

Mikko Korhonen pelasi nousujohteisen kilpailun Euroopan kiertueen Aphrodite Hills Openissa Kyproksella. Hän paranteli sunnuntaina sijoitustaan neljä pykälää ja nousi lopputuloksissa jaetulle 17. sijalle. Hänen tuloksensa oli sunnuntaina 68 (-3) ja yhteistulos -12.

”Ihan solidi päivä tänään. Oli hyvin paikkoja tänään, löin hyvin palloa. Ihan ei skooraaminen ole vielä huipputasolla, mutta koko viikon mentiin oikeaan suuntaan. Nyt sitten niin sanotusti pysytään alueella, reset-nappi vain pohjaan ja uuteen viikkoon”, Korhonen kommentoi.

Kilpailu oli suomalaisittain menestyksekkäimpiä kautta aikain. Kalle Samooja ratkaisee voiton uusinnassa Englannin Callum Shinkwiniä vastaan. Sami Välimäki (-17) oli viides ja Tapio Pulkkanen (-5) oli 58:s.

» Takaisin edelliselle sivulle