Mikko Korhonen taisteli jatkoon Kyproksen ET-kisassa, vaikka ”lyönnit olivat vähän siellä täällä”

Mikko Korhonen pääsee pelaamaan täydet kierrokset Euroopan kiertueen Aphrodite Hills Open -kilpailussa Kyproksella. Torstaina kisan 68 lyönnin kierroksella avannut Korhonen teki perjantaina tuloksen 70 (-1) ja siirtyi yhteistulokseen -4. Hän jakaa kilpailussa sijaa 48.

”Tuloksien valossa tämä oli ihan stedi kierros, mutta eilinen rentous oli vähän kateissa tänään. Vähän kuin olisi ollut eri jätkä puikoissa. Taistelun kautta mentiin tänään. Lyönnit vähän siellä täällä ja putti ei ollut eilisen tasolla”, hän sanoi.

Kierroksen aikana suomalainen viimeisteli kaksi birdieä ja sortui bogiin vain kertaalleen.

”Hyvä, vahva asento kaikkeen tekemiseen olisi hakusessa. Siitä se lähtee!” toivoi Korhonen, jolle kisa on kuluvan kauden 12. ja jatkopaikka kuudes.

Kokonaisuudessaan suomalaisilla on kilpailussa pullat erittäin mukavasti uunissa, sillä Sami Välimäki jakaa kolmatta sijaa tuloksella -10 ja Kalle Samooja sijaa 24 tuloksella -6.

Tasaisessa kilpailussa myös Korhosella on täydet mahdollisuudet nousta kamppailemaan huippusijoituksista. Kisan johtotulos on kahden kierroksen jälkeen -11. Parinkymmenen parhaan joukkoon matkaa on vain kolme lyöntiä.

Kisan neljäs suomalainen, Tapio Pulkkanen, joutuu pelaamaan toisen kierroksensa loppuun hämärtyvässä illassa. Pulkkanen on kolme reikää ennen kierroksensa loppua yhden lyönnin päässä jatkopaikasta.

» Takaisin edelliselle sivulle