Mikko Korhonen nautti pelaamisesta, ja ”tuloskin oli ihan jees”

Mikko Korhonen sanoi Euroopan kiertueen Aphrodite Hills Open -kilpailun alla hakevansa Kyprokselta ennen kaikkea hyvää pelifiilistä. Omasta iskukyvystä hän ei ollut aivan varma, sillä kyynärpäävamma on hankaloittanut harjoittelua.

Kilpailun ensimmäisellä kierroksella torstaina Korhosen iskukyky oli kuitenkin kohdillaan ja pelaaminen kivaa. Parin viikon tauon jälkeen kisakentille palannut konkari teki tuloksen 68 (-3), jolla hän jakaa oman kierroksensa jälkeen kilpailussa 23. sijaa.

”Oli mukavaa kyllä ja tuloskin on ihan jees. Baana aukeaa vähän paremmin, kun sitä pelaa enemmän. Aika epäselvä se oli vielä yhden kierroksen jälkeen. Avaukset lähinnä on vähän vaikeita hahmottaa”, Korhonen kertoi.

”Ihan hyvää lyömistä ja ok -puttaamista tänään. Bogit tulivat vähän ”pehmeästi” ja se tietty harmittaa aina. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä päivä!”

Kaikkiaan Korhonen teki päivän mittaan kuusi birdieä ja kolme bogia. Kaikki bogit syntyivät sisääntulossa, etummaisen yhdeksikön Korhonen pelasi kolme alle parin.

ET-pelaajille entuudestaan tuntematon Aphrodite Hillsin kenttä osoittautui etukäteiskaavailujen mukaisesti suhteellisen hampaattomaksi Euroopan pääkiertueen pelaajien käsittelyssä. Johtotulos on torstain puolivälissä jo seitsemän alle parin.

Tapio Pulkkanen teki ensimmäisellä kierroksella tuloksen 69 (-2). Kalle Samooja on 17 reikää pelattuaan yksi pelattuaan alle parin ja Sami Välimäki 12 reiän jälkeen kolme alle parin.

Perjantaina Korhonen pääsee kentälle ideaaliin aikaan kello 11.20. Tapio Pulkkanen pelaa niin ikään iltapäivän ryhmissä, Kalle Samoojan ja Sami Välimäen käynnistäessä kierroksensa aamutuimaan.

» Takaisin edelliselle sivulle