Korhonen joutuu jännittämään jatkopaikkansa puolesta Wentworthissa

Mikko Korhonen saa jännittää jatkopaikkansa puolesta pitkälle iltaan BMW PGA Championship -kilpailussa Englannissa. Hän teki toisena kilpailupäivänä tuloksen 72 (par) ja pysyi yhteistuloksessa +1. Hän jakaa kilpailussa oman kierroksensa jälkeen 70. sijaa, kun jatkopaikkaan riittää 65. sija.

Korhonen teki perjantaina yhden birdien ja yhden eaglen, molemmat par-viitosilla. Vastaavasti bogeja syntyi kolme, niistä kaksi samoilla rei’illä (9. ja 15.) kuin eilenkin. Hieman paremmalla viimeistelyllä aineksia oli parempaankin.

”Jatkopaikan kanssa voi nyt käydä kummin päin vain. Eipä siinä mitään, odotellaan. Tänään oli hyvä asenne kentällä. Se ei valitettavasti yksistään riitä, pitäisi osua palloonkin. Laatua puuttuu ja puttaaminen on turhan heikkoa tällä hetkellä”, Korhonen pohti kierroksensa jälkeen.

Viimeiset pelaajat käynnistävät kierroksensa vasta kolmen jälkeen iltapäivällä Suomen aikaa, joten jatkopaikkojen kohtalo selviää vasta myöhään illalla.

Tapio Pulkkanen (par) ja Kalle Samooja (-1) ovat kiinni jatkopaikassa, mutta molempien kierros on kesken. ja Sami Välimäki jakaa kahden kierroksen jälkeen yhdeksättä sijaa tuloksella -5.

Kisan johtoon nousivat Englannin Matthew Fitzpatrick ja Irlannin Shane Lowry yhteistuloksella -12.

 

 

 

» Takaisin edelliselle sivulle