Mikko Korhonen ei ollut tyytyväinen avauskierrokseensa BMW PGA Championshipissä: ”Laatua puuttuu tekemisestä”

Mikko Korhonen jakaa oman kierroksensa jälkeen sijaa 70. golfin Euroopan kiertueen lippulaivakilpailussa BMW PGA Championshipissä. Avauskierros vaati Korhoselta 73 (+1) lyöntiä.

Korhonen viimeisteli päivän mittaan kolme birdieä. Bogeja syntyi neljä.

”Aika märkä oli kenttä ja siksi se pelaa pitkänä. Vähän laatua puuttuu omasta tekemisestä tällä hetkellä. Totuus on, että hyvä peli riittää tällä hetkellä nippanappa jatkoon. Ei kauhean kiva tilanne, mutta ei mahda mitään. Näillä mennään ja yritetään pysyä positiivisena”, Korhonen kommentoi.

Jatkopaikkaa ajatellen Korhosen tilanne on kohtuullinen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen cut-raja asettunee tulokseen par. Erittäin kovatasoisessa kisassa taistelu jatkopaikasta on kova, sillä viivan alapuolella on ensimmäisen päivän lukuisia meritoituneita Tour-jyriä.

Suomalaisista parhaan alun kisalle saivat Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja, jotka ovat tuloksessa 71 (-1). Sami Välimäki on tuloksella 72 (par) sijalla T48.

Lepoaika ennen toista kierrosta ei ole pitkä, sillä Korhonen ampaisee kentälle jo päivän toisessa ryhmässä kello 7.45 paikallista, eli kello 9.45 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle