Mikko Korhonen nautti pelaamisesta paluukierroksellaan, ”Tulos tulee kun tulee”

Mikko Korhonen pelasi ensimmäisen kilpailukierroksensa yli kuukauteen Pohjois-Irlannin Ballymenassa, Galgorm Castle Golf Coursella 72 lyönnillä (+2). Tulos ylittää parin kahdella lyönnillä ja kisan ainoa suomalainen jakaa oman kierroksensa jälkeen Euroopan kiertueen Irish Open -kilpailussa sijaa 50.

Paluukierrosta voi pitää onnistuneena, sillä ensimmäisen kierroksen jälkeen vain parikymmentä pelaajaa on kilpailussa alle parin. Kärkisijaa jakavat Etelä-Afrikan Dean Burmester ja Englannin Jordan Smith tuloksella 65 (-5).

Korhonen teki päivän aikana kolme bogia ja yhden birdien. Hän oli varsin tyytyväinen päivän antiin.

”Pelaaminen maistui ihan hyvältä. Aika kylmä ja tuulinen keli tänään, ei ollut helppo päivä. En muista milloin viimeksi olen pelannut kaikki kamat päällä. Käsi ihan ok, tuntuu menevän parempaan suuntaan. Mukavaa oli ja tulokset tulevat sitten kun tulevat!” Korhonen viestitti kierroksen jälkeen.

Perjantaina Korhonen käynnistää toisen kierroksensa kello 8.10 paikallista eli kello 10.10 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle