Komea top 10 -sijoitus ei tyydyttänyt Mikko Korhosta

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle kuudennella sijalle Englannin Birgminghamissa pelattavassa golfin Euroopan kiertueen Hero Open -kilpailussa.

Sunnuntaina Korhonen teki tuloksen 72 (par). Hänen yhteistuloksensa oli 13 alle parin. Kierroksella syntyi kolme birdieä ja kolme bogia. Kilpailun voitti Englannin Sam Horsfield tuloksella -18.

”Sellainen päivä tänään, en oikein saanut henkeä päälle ja meni vähän väkisin yrittämiseksi. Ei ollut kärsivällisyyttä ihan tarpeeksi. Oikeastaan vain voitto kiinnosti tänään, ja harmitus oli aikamoinen, kun mahdollisuudet menivät siinä takaysin par-femmalla”, Korhonen sanoi viitaten reikään 12, jolla hän joutui taipumaan päivän toiseen bogiin.

”Ihan hyvä viikko kaiken kaikkiaan, pääsi pelaamaan voitosta, mikä oli tietysti hienoa. Hyvä oppimiskokemus taas, välillä niitä tarvitsee, että osaa virittää oikean mielentilan päälle. Autopilotille pitää melkein päästä, jos mielii nostaa kannua”, hän pohti.

Sijoitus kymmenen parhaan joukossa oli Korhoselle uran 21:s. Kuluvalla kaudella hän on sijoittunut kympin kärkeen kertaalleen Oman Openissa.

Kalle Samooja oli kilpailussa 34:s ja Tapio Pulkkanen 63:s.

Korhonen palaa Englannista Suomeen ja kilpailee seuraavan kerran 20. elokuuta alkavassa Wales Openissa.

» Takaisin edelliselle sivulle