Mikko Korhonen ”asiallisella kierroksella” kärkikymmenikköön Hero Openin avauskierroksella

Mikko Korhonen jakaa kahdeksatta sijaa golfin Euroopan kiertueen Hero Open -kilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Korhonen teki ensimmäisellä kierroksella tuloksen 67 (-5).

Kierroksellaan kokenut suomalainen teki kaikkiaan seitsemän birdieä ja kaksi bogia. Erityisesti par-viitosilla Korhonen oli terävä viimeistellen birdien kaikille neljälle par 5 -reiälle.

Tilastojen valossa Korhosen lyöntipeli oli teräksisen tarkkaa. Lähestymiset hän löi viheriölle 83 % ja avaukset väylälle 71 % tarkkuudella.

”Asiallinen kierros tänään. Etuysi oli tosi hyvää menoa, vähän lopahti puolenvälin tienoilla, mutta onneksi lopetus oli hyvä. Ei pysynyt ajatus kirkkaana koko päivää, vaan vähän mieli seilasi takaysillä. Loppuun sain parempaa focusta. Kiva oli pelata ja pallo lensi pitkälle tänään. Greenit vähän pomppi lopussa, pientä pintapehmeyttä niissä. Löin tosi hyvin tiiltä ja käytin par-vitoset hyvin”, Korhonen kommentoi.

Kisan kärjessä on Espanjan Sebastian Garcia Rodriguez tuloksella -10. Espanjalaisilla on kisassa kolmoisjohto, sillä Pablo Larrazabal ja Miguel Angel Jimenez ovat tuloksessa -8.

Kalle Samooja jakaa sijaa 19 tuloksella -4 ja Tapio Pulkkanen sijaa 42 tuloksella -2.

Korhonen käynnistää kisan toisen kierroksen perjantaina kello 10.55 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle