Korhonen venyi parhaaseensa British Mastersin päätöspäivänä

Mikko Korhonen jakaa sijaa 35 golfin Euroopan kiertueen British Masters -kilpailussa Newcastlessa, Englannissa, kun kilpailun viimeinen kierros on vielä kärkipään pelaajilta kesken.

Korhosen yhteistulos kilpailussa oli -5. Sunnuntaina hän pelasi kisan parhaan kierroksensa 69 (-2).

Close Housen kentän etuyhdeksikkö on ollut Korhoselle vaikea koko kisaviikon ajan. Lauantaina kokenut suomalainen viimeisteli etulenkille kolme birdieä, rei’ille 4, 5 ja 7, mutta hyvä vaihe katkesi kahdeksannen reiän tuplabogiin ja yhdeksikön bogiin.

”Ihan vankka päivä tänään. Hyvä alku ja sitten lunta tupaan ihan kunnolla, josta meni hetki toipuessa. Selkeästi paras päivä näistä neljästä, laatulyöntejä ja parempaa puttaamista. Kova tuuli tänään myös, joten kentällä ei ollut helppoa. Nyt maistuu pari kevyempää päivää!” sanoi jälkimmäisellä yhdeksiköllä kaksi birdieä tehnyt Korhonen.

Kilpailu oli toissapäivänä 40-vuotissyntymäpäiviään juhlineelle Korhoselle kauden kuudes ja ensimmäinen maaliskuun alun jälkeen.

Kisa käynnisti kuuden kilpailun mittaisen, Britteinsaarilla pelattavan UK Swing -minikiertueen. Korhonen pelaa kisoista kaksi ensimmäistä ja kaksi viimeistä, joten ensi viikolla hänet nähdään mukana Birminghamissa pelattavassa Hero Openissa.

Hero Openissa ovat mukana myös tällä viikolla karsiutuneet Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki.

» Takaisin edelliselle sivulle