Qatar Mastersissa odottaa entuudestaan tuntematon kisakenttä

Viime viikolla Oman Openissa neljänneksi sijoittunut Mikko Korhonen pelaa kolmen muun suomalaisen tapaan tällä viikolla Euroopan kiertueen Qatar Masters -turnauksessa. Kisassa jaetaan palkintorahaa 1,75 miljoonaa dollaria eli noin 1,59 miljoonaa euroa.

Kisa on Korhoselle tuttu, hän on osallistunut siihen useita kertoja, mutta tänä vuonna kisakenttänä on kaikille pelaajille entuudestaan tuntematon Education City Golf Club, kun kisa aikaisemmin on pelattu Doha Golf Clubilla.

”Uusi kenttä tämä on kaikille. Vedettiin yhdeksän reikää tänään ja käveltiin toinen ysi. Kenttä on aika simppeli tiiltä. Kakkoslyönnin kenttä, greenit on aika isot ja kallistuksia löytyy. Ihan hyvät ja tiukat pinnat taas, vähän niin kuin viime viikollakin. Huomenna vain herätellään kroppaa kohti torstaita”, Korhonen kertoo.

Korhonen ampaisi neljännen sijansa myötä kiertueen pistelistalla sijalle 58. Voittoa juhlinut Sami Välimäki nousi sijalle 13. Suomalaiset riensivät onnittelemaan Välimäkeä heti voiton varmistuttua, ja hieman juhlia jatkettiin maanantaina.

”Oli pieni dinneri eilen jätkien kanssa, ihan rauhassa oltiin kyllä”, Korhonen vakuuttaa.

Mikko Korhosen lähtöaika torstaina on kello 12.10 paikallista eli kello 11.10 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle