Erinomainen takaysi nosti Mikko Mikko Korhosen parhaaksi suomalaiseksi Qatarin avauskierroksella

Euroopan kiertueen Qatar Masters -turnauksen starttasi torstaina neljä suomalaista, ja Sami Välimäen Oman Openin voitonjuhlat vaihtuivat arkiseen aherrukseen.

Parhaiten juonen päästä sai kiinni Mikko Korhonen, joka jakaa avauspäivän jälkeen kilpailussa 28. sijaa kierroksen ollessa muutamalta pelaajalta yhä kesken.

Korhonen teki torstaina tuloksen 69 (-2). Se syntyi kolmen bogin ja viiden birdien myötä. Birdiestä kolme nähtiin Korhonen jälkimmäisellä yhdeksiköllä, jonka aikana hän ei tehnyt yhtään parin ylittävää reikätulosta.

”Takalenkki oli kyllä tänään hyvä, vaikka vähän lähti päivä hitaasti liikkeelle. Täällä on aika laajat alueet minne lyödään, ja jotenkin oli vaikea löytää kohteita. Peli tuntui ihan hyvältä. Kenttä ja greenit ehkä vähän oudot jotenkin. Kokonaisuutena hyvä päivä ja hyvä taistelu”, Korhonen sanoi.

Korhonen on osallistunut Qatar Mastersiin useasti, mutta kisa pelataan ensimmäistä kertaa Education City Golf Clubilla, joka on pelaajille entuudestaan tuntematon. Avauspäivän parhaasta tuloksesta, 64 (-7) vastasi Kalle Samoojan kanssa samassa ryhmässä pelannut Tanskan Nicolai Højgaard.

Sami Välimäki ja Kalle Samooja tekivät tuloksen 70 (-1). Tapio Pulkkanen avasi tuloksella 71 (par), joten kaikilla suomalaisilla tilanne on hyvä jatkopaikkaa ajatellen.

Perjantaina Korhonen avaa kierroksensa jo kello 6.35 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle