Mikko Korhonen iloitsi hyvästä rautapelistä Omanin kisan avauspäivänä

Torstaina lähes kuukauden mittaiselta kisatauolta kentälle golfin Euroopan kiertueen Oman Open -kilpailussa palannut Mikko Korhonen Iloitsi hyvästä pelituntumasta kisan ensimmäisellä kierroksella.

”Varsin hyvää peliä tänään, raudat alkavat olemaan vanhassa tutussa iskussa. Pari vinoa draivia maksoi pari bogia. Putti tuntui hyvältä koko päivän, ei vaan ihan uponnut vielä. Hyvää tekemistä!”, Korhonen kommentoi.

Korhonen teki torstaina tuloksen 73 (+1). Se syntyi kahden birdien ja kolmen bogeyn kautta. Hän jakaa kilpailussa sijaa 72 toiseksi parhaana suomalaisena. Kalle Samooja (-1) on sijalla 38. Sami Välimäki (+2) ja Tapio Pulkkanen eivät mahdu sadan parhaan joukkoon.

Kisaa johtaa Italian Guido Migliozzi tuloksella 66 (-6).

Perjantaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 10.30 Suomen aikaa eli kello 12.30 paikallista aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle