Mikko Korhonen lähtee Omanin ET-kisaan hyvin levänneenä

Mikko Korhonen pelaa kuluvan kauden neljännen kilpailunsa tällä viikolla Omanissa, jossa kilpaillaan golfin Euroopan kiertueen Oman Open kilpailu.

Korhosen kausi on alkanut kahdella karsiutumisella ja Dubain kilpailun 30. sijalla. Suomen ykköspelaajaa myöntää, että pitkän viime kauden jälkeen palautuminen ei ollut riittävää.

”Olin muutaman päivän Dubaissa ennen tänne tuloa. Muuten olin kotona flunssassa ja lomalla New Yorkissa. Teki tauko kyllä hyvää, huomasin etten ollut vielä palautunut viime kaudesta kunnolla ja aika väkisin tekemistä oli koko tammikuu. Nyt tuntui jo treenaaminen mukavalta Dubaissa ja ajatus oli mukana”, Korhonen kertoo.

Oman Open pelataan osana Euroopan kiertuetta nyt kolmatta kertaa. Korhonen on osallistunut kisaan kahtena viime vuonna ja edennyt jatkoon kertaalleen.

Tulostaso Al Mouj Golfin kentällä on vaihdellut rajusti. Vuosi sitten kisan voittotulos oli -7, kaksi vuotta sitten voittoon vaadittiin yhdeksän lyöntiä kovempi tulos, -16. Kenttä sijaitsee aivan Omaninlahden rannalla, joten tuuli tuo oman mausteensa peliin etenkin iltapäivän kierroksilla.

”Kyllä täällä voi puhaltaa aika kovaakin. Kenttä on loistava ja pinnat kovat ja tiukat. Hyvä set up. Tulostaso riippuu tuulesta aika paljon”, Korhonen arvioi.

Omanissa pelaavat suomalaisista myös Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki.

» Takaisin edelliselle sivulle