Vahva lähipeli pelasti Mikko Korhosen päivän Saudi-Arabiassa

Mikko Korhonen käynnisti golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kisan 73 lyönnin kierroksella (+1). Korhonen jakaa kisan parhaana suomalaisena sijaa 64 kilpailussa, jonka johtotulos torstain jälkeen on 66 (-6).

Korhonen pelasi torstaina iltapäivän peliryhmissä, jolloin olosuhteet tyypillisesti ovat tuulisemmat kuin aamulla. Perjantaina hän starttaa kierrokselle jo kello 8.35 paikallista aikaa eli 7.35 Suomen aikaa.

”Huh, aika taistelua tänään. Löin aika heikosti palloa koko päivän, varsinkin raudoilla. Hyvä lähipeli ja puttaaminen pelasti paljon. Kova oli tuuli myös iltapäivällä, kenttä pelasi tosi haastavana.

Aamulla uuteen yritykseen!” Korhonen sanoi.

Korhonen käytti kierroksellaan torstaina vain 27 puttia ja oli puttitilastossa kisan kahdeksanneksi paras pelaaja. Perjantaina kauden toinen jatkopaikka on napattavissa niin sanotusti perussuorituksella.

» Takaisin edelliselle sivulle