Mikko Korhonen haastaa maailman ykkösen Saudi-Arabiassa

Golfin Euroopan kiertueella pelataan kuluvalla viikolla Saudi-Arabiassa. Kisa pelataan toisen kerran, ja viime vuonna siinä olivat mukana suomalaisista Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen. Pulkkanen ei selviytynyt jatkokierroksille, mutta Korhonen oli lopputuloksissa 44:s.

Viime vuonna suurimman huomion varasti Espanjan Sergio Garcia, joka pettyneenä omaan suoritukseensa ja hiekkaesteen kuntoon tärveli useita viheriöitä. Ensimmäisellä yrittämällä diskattu Garcia on mukana tänäkin vuonna. Kisassa nähdään myös maailmanlistan ykkönen, Yhdysvaltojen Brooks Koepka, sekä entinen ykkönen, Koepkan maanmies Dustin Johnson.

Vuosi sitten paikallinen infrastruktuuri ei ollut vielä kaikilta osin valmis, eikä kisakenttä Royal Greens G&CC ollut vielä täysin juurtunut. Tänä vuonna kenttä on jo valmiimpi.

”Kenttä on parempi kuin vuosi sitten, greenit ovat hyviä. Kenttä on kyllä ihan mukava ja miellyttävä pelattava. Aika lailla sama meno kuin viime vuonna noin muuten: turisteja täällä ei näy, mutta isoja pelaajia on ostettu paikalle taas aika monta”, Mikko Korhonen kommentoi kisan alla.

Korhosen lisäksi kisassa pelaavat Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen. Korhosen lähtöaika torstaina on kello 12.05 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle