Mikko Korhonen väläytteli Dubain tuulissa, vaikka tippui lopussa muutaman sijan

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 30. sijalla golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kilpailussa. Hänen yhteistuloksensa oli par. Sunnuntaina hän teki tuloksen 75 (+3).

Sää Dubaissa oli sunnuntaina erittäin tuulinen. Tuuli yltyi iltapäivää kohden ja aamupäivän ryhmissä pelanneet pelaajat hyötyivät olosuhteista huomattavasti. Moni meritoitunut pelimies sortui sunnuntaina suuriin kierrostuloksiin ja tuloslista eli päätöspäivänä poikkeuksellisella tavalla.

Myös Mikko Korhosen kohdalla vaikeudet alkoivat kentän takalenkillä tuulen voimistuessa. Korhonen pelasi kisan viisi viimeistä väylää neljä yli parin.

”Oli aika arpomista välillä tuulen kanssa. Ihan hyvää menoa 12–13 reikää, lopussa sitten vähän levähti käsiin. Missasin lopussa myös muutaman parimetrisen putin”, Korhonen kertoi.

Kisa oli Suomen ykköspelaajalle vasta kauden toinen. Ensi viikolla Korhonen on mukana Saudi-Arabian kilpailussa. Viikko sitten Abu Dhabissa kisa jäi kahteen päivään, ja Korhonen valitteli kisatuntuman puutetta. Kuluvalla viikolla peli oli jo huomattavasti paremmin uomissaan.

”Ihan hyvä tulos kuitenkin, vaikka huono loppu tietty harmittaa. Keskittyminen karkaa ja sitten se on menoa. Ihan ei vielä kestä koko kierrosta”, hän sanoi.

Kalle Samooja oli lyönnin Korhosta paremmalla tuloksessa kilpailussa 27:s. Tapio Pulkkasen sijoitus oli 32.

Kisan voitto ratkaistaan uusinnassa Etelä-Afrikan Christiaan Bezuidenhoutin ja Australian Lucas Herbertin kesken. He tekivät neljän kierroksen yhteistulokseksi -9. Tulos kertoo haastavista olosuhteista, sillä kahtena edellisenä vuonna samalla kentällä pelatun kisan voittotulos on ollut -23 ja -24.

» Takaisin edelliselle sivulle