Mikko Korhonen oli vireessä ja eteni jatkoon Dubaissa

Mikko Korhonen päätti toisen kilpailukierroksensa birdieen ja eteni jatkokierroksille golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kilpailussa. Korhonen teki perjantaina tuloksen 71 (-1). Se syntyi neljän birdien ja kolmen bogin kautta.

Etenkin Korhosen avauspeli on kulkenut loistavasti. Kisan avauskierroksella Korhonen oli koko kilpailun tarkin draivaaja yli 71:n väyläosumaprosentillaan. Perjantaina tilasto ei ollut aivan yhtä hyvä, mutta tuntuma lyömiseen oli edelleen erinomainen.

”Tänään draivasin mielestäni vielä paremmin. Raudat ovat edelleen vähän hakusessa ja putti myös. Vähän lisää luottoa olisi hyvä saada”, Korhonen kertoi.

Korhonen jakaa kilpailussa sijaa 42 kahden kierroksen jälkeen. Hänen yhteistuloksensa on +1. Emirates Golf Clubin Majlis-kenttä on viritetty aiempia vuosia haastavammaksi ja se on näkynyt kilpailun tulostasossa. Kahden kierroksen jälkeen vain 31 pelaajan yhteistulos on alle parin. Kisan kärjessä on Eddie Pepperell tuloksella -8.

”Duunia saa tehdä, pinnat ovat kovat ja raffi pitkää, ja vielä kavennettuja väyliä. Mentaalisesti rankkaa pelata, vähän niin kuin major-viritys kentällä”, hän sanoi.

Viime vuoden tapaan kaikki kisan suomalaiset etenivät jatkokierroksille. Kahden kierroksen jälkeen kisan paras suomalainen on Kalle Samooja. Hän jakaa sijaa 24 tuloksella -1. Tapio Pulkkanen on tuloksella +2 sijalla 54.

Lauantaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 6.50 Suomen aikaa eli kello 8.50 paikallista aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle