Mikko Korhonen valmis uransa neljänteen Desert Classiciin entistä vaikeammalla kisakentällä

Suomalaiskolmikko Mikko Korhonen–Tapio Pulkkanen–Kalle Samooja pelaa torstaina käynnistyvässä Dubai Desert Classic -kilpailussa vuoden toisen koitoksensa. Euroopan kiertueen neljäs suomalainen, Sami Välimäki ei kategoriallaan mahtunut kisaan mukaan.

Suomalaisista eniten kokemusta Emirates Golf Clubin Majlis-kentästä on Mikko Korhosella.

”Uusi viikko, mutta tuttu kenttä edessä. Kenttä on tänä vuonna viritetty aiempaa haastavammaksi: väylät kavennettu ja greenit on kovat. Myös raffit ovat aika tiukat. Haasteita riittää tällä viikolla entistä enemmän”, Korhonen luonnehti.

Viime viikolla Abu Dhabissa kauden avauksessaan Korhonen ei pystynyt venymään jatkoon. Vuosi sitten kausi alkoi samalla tavalla, mutta seuraavalla viikolla hän oli Dubai Desert Classicissa 38:s. Jatkokierroksille hän ylsi myös vuotta aiemmin. Uran ensimmäinen startti Majlis-kentällä vuonna 2016 päättyi karsiutumiseen.

Kisassa on mukana äärimmäisen tasokas pelaajakatras. Voittoa puolustaa Yhdysvaltojen Bryson DeChambeau.

Suomalaisista ensimmäisenä kilpailunsa aloittaa Korhonen. Hän käynnistää kisansa jo kello 5.50 Suomen aikaa. Tapio Pulkkanen (11.00 Suomen aikaa) ja Kalle Samooja (kello 11.10 Suomen aikaa) pelaavat peräkkäisissä ryhmissä iltapäivällä.

» Takaisin edelliselle sivulle