Mikko Korhonen valmistautuu kauteen Dubaissa, pitkät yhteistyöt saavat jatkoa

Suomen ykkösgolfari Mikko Korhonen hakee askelmerkkejä alkavaan kauteen edellisvuosien tapaan Dubain viheriöiltä. Korhonen lähtee treenireissulle loppiaisen jälkeen ja pelaa sen jälkeen kolme peräkkäistä kilpailua Lähi-Idässä: Abu Dhabissa (16.–19.1.), Dubaissa (23.–16.1.) ja Saudi-Arabiassa (30.1.–2.2.).

Korhonen seurakseen Dubaihin niin ikään Euroopan kiertueella pelaavan Kalle Samoojan.

”Timo Rauhala lähtee reissuun ja mukana on myös valmentajani Markku Louhio. Lisäksi Minni (Blomqvist-Kakko) ja Roope (Kakko) tulevat samaan aikaan treenaamaan, joten saamme ihan hyvät pelit aikaiseksi”, Korhonen kertoo.

Mitään erityisiä harjoitustavoitteita uransa yhdeksänteen kauteen Euroopan kiertueella valmistautuva Korhonen ei ole ei itselleen ole asettanut.

”Ruosteenpoistoa se enimmäkseen on. Pääasia on mennä lyömään ja yrittää löytää pelivirettä sitä kautta. Pari päivää siinä menee, että pääsee taas hyvin jyvälle lyömisestä. Hyvällä fiiliksellä, mieli ja kroppa levänneenä lähdetään reissuun.”

Uuden kauden kynnyksellä Korhonen uudisti yhteistyösopimuksensa pitkäaikaisten tukijoidensa Olvin ja Mercedes-Benzin kanssa. Molempien yritysten kanssa solmittiin kaksivuotinen yhteistyösopimus.

”Pitkät yhteistyöt saavat jatkoa. On erittäin hienoa jatkaa mahtavaa yhteistyötä näiden hienojen brändien kanssa”, Korhonen kertoi mielissään.

Viime kaudella Korhonen pelasi ainoana suomalaisena kahdessa major-kilpailussa, PGA Championshipissä ja The Openissa. Alkavan kauden suhteen tavoite on yltää taas mukaan majoreihin.

”Ehkä ne majorit ovat sellainen tavoite tälle kaudelle, jos pari pääsisi pelaamaan. Ja kauden lopuksi olisi hyvä saada maailmanlistasijoitus sinne sadan kohdille, mielellään vähän alle. Sillä pääsisi helpommin mukaan majoreihin taas seuraavalla kaudella. Nyt sijoitus on siellä 140 kieppeillä. Siinä riittää hyviä tavoitteita”, Korhonen sanoi.

» Takaisin edelliselle sivulle