Dubain finaalin avauskierros sai Mikko Korhonen kaipaamaan lisää luottoa viheriötyöskentelyyn

Ainoana suomalaispelaajana golfin Euroopan kiertueen kauden 2019 päättävässä Dubain finaalissa mukana oleva Mikko Korhonen käynnisti kilpailunsa torstaina 72 lyönnin kierroksella eli tuloksella par.

”Ihan hyvä avauskierros, onhan tämä tiukka kenttä. Jonkin verran tuuli tänään, joten aika haastavaa oli. Alussa tekeminen oli hieman epävarmaa, mutta loppua kohti pystyin parantamaan”, Korhonen kommentoi.

Korhonen teki kierroksella kolme bogia ja kolme birdieä. Lyömiseensä suomalainen oli kohtalaisen tyytyväinen, mutta golfissa niin tärkeässä viheriötyöskentelyssä hän näki parantamisen varaa.

”Puttaamiseen tarvitaan lisää luottoa, ihan en vielä nähnyt puttilinjoja. Viheriöin grainin (ruohon kasvusuunta vaikuttaa pallon käyttäytymiseen putattaessa) lukemisessa on jonkin verran haasteita, onneksi caddieni Nick osaa lukea tätä ruohoa aika hyvin”, hän sanoi.

Kilpailua johtaa avauspäivän jälkeen Ranskan Mike Lorenzo-Vera, joka käynnisti kilpailun hurjalla kierrostuloksella 63 (-9). Kierrostulos on paras koskaan DP World Tour Championship -kilpailun avauskierroksella Jumeirah Golf Estatesin kentällä kirjattu tulos.

» Takaisin edelliselle sivulle