Euroopan kiertueen kausi huipentuu Dubaissa, Mikko Korhonen mukana ainoana suomalaisena

Mikko Korhonen on ainoana suomalaisena mukana golfin Euroopan kiertueen päättävässä Dubain finaalikilpailussa. Palkintoarvoltaan kahdeksan miljoonan dollarin eli noin 7,2 miljoonan euron arvoiseen kilpailuun selviytyivät mukaan kiertueen pistelistan 50 parasta. Korhonen on listalla sijalla 48.

”Tosi kiva lähteä pelaamaan finaalia. Ja ennen kaikkea kiva päästä mukaan tänne Turkin kisan jäätyä väliin. Mukava olla viivalla, kun peli tuntuu hyvältä ja kroppa freesiltä”, sanoi myös viime vuonna finaaliin selviytynyt Korhonen.

”Hyvää peliä täällä täytyy esittää, jos haluaa pärjätä tässä seurassa. Kenttä on hyvässä kunnossa. Griinit ovat todella livakat, jopa poikkeuksellisen nopeat. Koitetaan osua avauksilla latuun ja seuraavaksi viheralueisiin, niin sitä kautta se lähtee rakentumaan.”

Dubaissa ratkaistaan myös ET:n koko kauden kokonaiskilpailun voitto. Pistelistaa johtaa Itävallan Bernd Wiesberger. Hänen lisäkseen kokonaiskilpailun voittoon voivat yhä yltää Englannin Tommy Fleetwood ja Matthew Fitzpatrick, Espanjan Jon Rahm sekä Irlannin Shane Lowry.

Korhonen käynnistää kilpailunsa kello 8.40 paikallista eli kello 6.40 Suomen aikaa torstaina.

» Takaisin edelliselle sivulle