Mikko Korhonen jaetulta kuudennelta sijalta päätöspäivään Etelä-Afrikassa

Mikko Korhosta lähtee Euroopan kiertueen kauden toiseksi viimeisen kilpailun, Nedbank Golf Challengen, päätöspäivään jaetulta kuudennelta sijalta. Korhonen teki lauantaina kahden ensimmäisen pelipäivän tapaan tuloksen 70 (-2) ja siirtyi yhteistulokseen -6.

Vaativalla kisakentällä Etelä-Afrikan Sun Cityssä huipputuloksia ei lauantaina nähty.

”Kentän viritys ei ollut mielestäni tänään erilainen edellispäiviin verrattuna. Oma peli oli aika hyvin hallussa, takaysin pari bogia toki jäivät harmittamaan. Muuten pelaaminen oli hyvää. Lyöntien mitat olivat hyvin hallussa ja putti toimi hyvin”, Korhonen kommentoi.

Kymmenen ensimmäisen reiän aikana Korhonen teki neljä birdieä ja kuusi paria. Seitsemän viimeisen reiän aikana hän joutui taipumaan kahdesti bogiin.

Kisan kärjessä on isäntämaa Etelä-Afrikan Zander Lombard tuloksella -11. Toisen sijan jakavat niin ikään Etelä-Afrikan Louis Oosthuizen sekä Belgian Thomas Detry. Korhosen kanssa tuloksessa -6 on viisi pelaajaa.

Kisan toinen suomalainen, Kalle Samooja jakaa sijaa 25 tuloksella -1.

Kilpailun palkintopotti on peräti 7,5 miljoonaa dollaria eli yli 6,5 miljoonaa euroa. Voittajan osuus on noin kaksi miljoonaa euroa.

» Takaisin edelliselle sivulle