Mikko Korhonen palaa kentälle Etelä-Afrikassa – Tavoitteena paikka kiertueen finaalissa

Mikko Korhonen osallistuu torstaina Etelä-Afrikan Sun Cityssä käynnistyvään Nedbank Golf Challenge -kilpailuun, joka on golfin Euroopan kiertueella kauden toiseksi viimeinen. Vuosi sitten hän sijoittui samassa kilpailussa hienosti 16:nneksi.

Viime viikolla Korhosen oli tarkoitus pelata Turkin Belekissä, mutta kipeytynyt ranne pakotti hänet vetäytymään kilpailusta viime tingassa.

”Olin Turkissa koko viikon ajan. Sain hoitoa ja kävin magneettikuvauksissa, ilmeisesti kyse on hermokivuista. Lauantaina ja sunnuntaina pysyin jo harjoittelemaan melko hyvin, joten hyvä että päätin jäädä kisapaikalle”, Korhonen kertoo.

Jätettyään Turkin kisan väliin hän tippui kiertueen Race to Dubai -pistelistalla sijalle 50. Kauden päättävään finaaliin pääsevät mukaan juuri 50 parasta pelaajaa. Korhonen ei arkaile sanoa tavoitettaan ääneen, mutta samalla hän muistuttaa, että menestys golfin kaltaisessa herkässä lajissa tulee hyvän päivittäisen tekemisen ja keskittymisen kautta.

”Paikka Dubaissa on ilman muuta tavoite, mutta ennen kaikkea ehjä viikko täällä, ei mennä vielä asioiden edelle. Tämän viikon kisa-areena on aivan erinomainen ja viimeisen päälle hienossa kunnossa. Aivan mahtava paikka. Pyörivät tuulet tuovat pelaamiseen oman lisänsä”, hän luonnehtii.

Korhosen tuloskunto on ollut syyskaudella hurja. Hän on edennyt jatkoon kymmenessä viime kisassaan peräkkäin ja koko kauden aikana Korhonen on karsiutunut vain neljästi 21 startissaan.

Myös Kalle Samooja nousi Turkin hyvän menestyksen myötä mukaan Etelä-Afrikan kilpailuun.

Korhonen käynnistää kilpailunsa kello 9.11 paikallista ja Suomen aikaa yhdessä Lucas Bjerregaardin ja Aaron Rain kanssa tiiltä 10.

» Takaisin edelliselle sivulle