Mikko Korhonen otti kymmenennen peräkkäisen jatkopaikkansa ET:llä

Jatkopaikan nappaaminen golfin Euroopan kiertueen Portugal Masters -kilpailussa näytti erittäin haastavalta vielä ensimmäisen kierroksen jälkeen Mikko Korhosen osalta.

Toisella kierroksella Korhonen teki loistavan tuloksen 67 (-4) ja siirtyi yhteistulokseen -3. Hän jakaa sijaa 38. oman kierroksensa jälkeen kilpailussa, jota johtaa Etelä-Afrikan Brandon Stone tuloksella -10.

”Lyöntiasento alkoi tänään vähän löytyä. Paljon parempaa tekemistä kuin eilen. Sain vähän takaisin poweria lyömiseen”, Korhonen kertoi.

”Kyllä sitä näköjään syttyy taistelemaan, vaikka eilen jo tuntui siltä, että tällä kertaa ei neljää kierrosta tulla pelaamaan. Hyvä näin!”

Korhonen teki kierroksensa kolmannella reiällä (kentän 12.) bogin ja jatkopaikka näytti jo luisuvan käsistä. Sen jälkeen bogeja ei enää syntynyt. Birdiejä hän nakutteli kuitenkin peräti viisi.

Jatkopaikka on Korhoselle jo kymmenes peräkkäinen. Edellisen kerran hän on karsiutunut jatkokierroksilta kesäkuun lopussa. Portugalin kisassa jatkopaikka on viides peräkkäinen.

”Hieno putki, itse on ole laskeskellut näitä, mutta hyvä kun ei nyt katkennut, niin tästä voidaan jatkaa ensi vuonna”, sanoi Korhonen.

Portugalin kilpailu on varsinaisen pelikauden viimeinen. Kolmessa jatkosarjan kilpailussa, joista kahteen ensimmäiseen Korhonen on jo paikkansa varmistanut, kaikki pelaajat pelaavat täydet neljä kierrosta.

Tapio Pulkkanen (-5) jakaa sijaa 15 ja Kalle Samooja (-4) sijaa 25 kierroksen ollessa yhä kesken.

» Takaisin edelliselle sivulle