Portugal Mastersin ensimmäinen kierros meni taisteluksi Mikko Korhosen osalta

Mikko Korhonen käytti Portugal Masters -kilpailun ensimmäiseen kierrokseen 72 lyöntiä (+1). Hän jakaa ensimmäisen päivän jälkeen kilpailussa sijaa 87. Jatkopaikka edellyttää perjantaina arviolta tulosta -1 tai -2.

”Vieläkin on vähän paukut loppu edellisten kisojen jälkeen. Löin todella paljon huonoja lyöntejä, lyöntiasento ei löytynyt oikein missään vaiheessa. Pitää vain lyödä ja katsoa, että mihin sattuu lähtemään. Saas nähdä, milloin saa vähän virtaa takaisin”, hän kommentoi.

Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja tekivät tuloksen 68 (-3). He jakavat sijaa 23. Kisaa johtaa Etelä-Afrikan Louis De Jager tuloksella 63 (-8).

Toisen kierroksen Korhonen käynnistää perjantaina kello 11.00 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle