Upea loppukiri nosti Mikko Korhosen 26. sijalle Italian Openissa

Golfin Euroopan kiertueen Italian Open -kilpailun neljäs kierros näytti päättyvän Mikko Korhoselta heikosti, kun hän oli vielä seitsemän reikää ennen kilpailunsa päättymistä kierrostaan kolme yli parin.

Viimeisten seitsemän reiän aikana Korhonen kuitenkin taikoi kolme birdieä sekä kirsikaksi kakun päälle vielä eaglen kilpailunsa toiseksi viimeisellä reiällä päätyen näin kierrostulokseen 69 (-2). Korhosen yhteistulos kilpailussa oli -4 ja sijoitus jaettu 26:s.

”Oli hyvä loppu ja se tuli hyvään paikkaan. Vaikka olin pelannut ihan ok, olin kolme yli siinä takaysin alussa. Tein sitä ennen oikeastaan hyviä bogeja kolme kappaletta. Asenne pysyi kuitenkin hyvänä koko ajan tänään. Pysyin kärsivällisenä ja ajattelin, että se lähtee jos lähtee. Lopussa tuli sitten palkinto”, Korhonen sanoi.

Suomen ykköspelaaja tulee ansaitsemaan kilpailusta palkintorahaa arviolta noin 60 000 euroa. Race to Dubai -pistelistalla hän tulee nousemaan sijalle 43.

Korhonen oli lopputuloksissa kisan paras suomalainen. Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen jakoivat sijaa 40 tuloksella -2.

Kilpailun viimeinen kierros on kärjen osalta edelleen kesken. Suomalaisten sijoitukset saattavat vielä muuttua. Kisaa johtaa Itävallan Bernd Wiesberger tuloksella -16.

Ensi viikolla pelattavassa Open de France -kilpailun Korhonen jättää väliin. Seuraavaksi hänet nähdään tositoimissa 24.–27. lokakuuta Portugal Mastersissa.

» Takaisin edelliselle sivulle