Viiden birdien suora nosti Mikko Korhosen kärkikahinoihin ET:n huipputurnauksessa

Mikko Korhonen oli rautaa golfin Euroopan kiertueen Italian Open -kilpailun toisena kilpailupäivänä perjantaina. Tuloksella 69 kilpailunsa torstaina avannut Korhonen käytti toiseen kierrokseensa 67 (-4) lyöntiä ja nousi jakamaan kilpailussa kuudetta sijaa oman kierroksensa jälkeen yhteistuloksella -6.

Reiältä 10 kierroksensa perjantaina aloittanut Korhonen teki seitsemälle ensimmäiselle reiälle parit. Niiden jälkeen alkoi viiden reiän jakso, joille Korhonen teki kaikille birdiet. Kierroksen ainoa bogey syntyi reiällä seitsemän, joka on lähes 190-metrinen par 3.

”En muista milloin olisin viimeksi tehnyt viisi birideä putkeen. Putti on toiminut hienosti!”

”Tänään oli haastetta alussa lyömisen kanssa, kun kroppa ei toiminut kuin rasvattu, vaan jouduin hakemaan fadella vasemman kautta vaan lyöntejä tonttiin. Ihan hyvin sain sätkyteltyä palloa kehiin ja oli siellä hyviäkin lyöntejä joukossa. Tänään jumpataan vähän kroppaan elastisuutta ja huomenna uusiksi”, Korhonen kommentoi.

Jatkopaikka on Korhoselle jo yhdeksäs peräkkäinen.

Italian Open on yksi varsinaisen kauden rahakkaimmista kilpailuista, jonka voittaja saa yli miljoona euroa. Vielä 13:nnestakin sijasta ansaitsee noin 100 000 euroa.

Kilpailun jatkokierroksilla nähdään suomalaista myös Kalle Samooja, joka on tuloksessa -3 kahden kierroksen jälkeen, sekä vasta toisen kierroksensa aloittanut ja kisaa avauspäivän jälkeen johtanut Tapio Pulkkanen.

Perjantaina Korhonen käynnistää kierroksensa jo aamun toisessa ryhmässä kello 7.40 paikallista eli kello 8.409 Suomen aikaa. Myös Samooja pelaa aamuryhmissä, Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen lähtevät kierrokselleen alkuiltapäivästä.

» Takaisin edelliselle sivulle