Mikko Korhonen hakee jatkoa kovalle jatkopaikkojen sarjalle Italian Openissa

Golfin Euroopan kiertueella pelataan kuluvalla viikolla Italian Open -kilpailu, joka on varsinaisen kauden jäljellä olevista kilpailuista selkeästi suurin. Palkintorahaa on jaossa hurjat seitsemän miljoonaa dollaria ja pistelistan pisteitä 7000 eli lähes kolminkertainen määrä ns. rivikisaan verrattuna.

Olgiata Golf Clubilla Rooman pohjoispuolella pelattavassa kisassa nähdään mukana 11 pelaajaa maailmanlistan 50 parhaan joukosta. Taso on kova, mutta rahakkaan Rolex Seriesin kisaksi jopa tavallista maltillisempi.

Mukaan mahtuvat myös kaikki Suomen kiertuepelaajat, Kim Koivu, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Mikko Korhonen.

Korhoselle kisa on jo kauden 20:s. Viime viikolla Espanjassa hän oli 17:s ja jatkoon hän on selviytynyt kahdeksassa viime startissaan.

”Tämä on tuttu paikka noin 10 vuoden takaa Challenge Tourin kisasta, mutta kenttää on sen jälkeen muutettu jonkun verran. Kenttä on ihan hyvä, aika pitkä. Treenialueet tosin ovat aika luokattomat, joten siinä mielessä tulee erikoinen viikko. Mies on vähän väsynyt, mutta eiköhän sitä torstaiksi piristytä”, Korhonen kertoi.

» Takaisin edelliselle sivulle