Mikko Korhonen säilytti asemansa top 20:ssa Espanjan avoimissa

Mikko Korhonen lähtee golfin Euroopan kiertueen Open de España -kilpailun päätöspäivään jaetulta 20. sijalta. Korhonen teki lauantaina tuloksen 72 (+1). Hänen yhteistuloksensa on -6.

Kierros alkoi vahvasti ja eaglen sekä birdien jälkeen Korhonen oli neljä reikää pelattuaan kierrostaan jo kolme alle parin. Kierroksen loppu vaati kuitenkin neljä bogia eikä parin alituksia enää nähty.

”Tänään oli vähän tahmeampi päivä. Alku oli vielä hyvää menoa, sitten jotenkin stoppasi. Ei mitenkään erityisen huonoa, pieniä missejä ja marginaalit ovat täällä aika pienet. Puttaaminen oli huonoa, siihen täytyy keskittyä huomenna. Hyvin väkinäistä pelaamista oli. Täytyy päästää vähän irti ja antaa vain mennä rennosti”, Korhonen kommentoi.

Kymmenen parhaan joukkoon Korhosella on matkaa vain kaksi lyöntiä. Kisaa johtaa Espanjan Jon Rahm tuloksella -17. Eroa toisen sijan jakaviin maanmiehiin, Rafa Cabrera Belloon ja Samuel Del Valiin on jo viisi lyöntiä.

» Takaisin edelliselle sivulle