Mikko Korhonen sivusi päivän parasta tulosta ja nousi kuudenneksi Espanjassa

Tunnustellen tuloksella 70 (-1) golfin Euroopan kiertueen Open de España -kilpailun torstaina Madridissa käynnistänyt Mikko Korhonen painoi kaasun pohjaan perjantaina ja teki tuloksen 65 (-6). Yksikään pelaaja ei pystynyt kilpailun toisella kierroksella tätä parempaan.

”Oli kyllä tosi hyvä päivä. Pysyin väylillä ja löin paljon viheriöosumia. En lyönyt huonoja lyöntejä oikeastaan ollenkaan. Yhden vedin väyläbunkkerista reiällä 15 vähän ohuena osumana viheriön taakse metsään, mutta sieltä sitten birdie koteloon”, Korhonen kertoi.

Hienon onnistumisen myötä Korhonen nousi kilpailussa jakamaan kuudetta sijaa yhteistuloksella -7. Nousua tuloslistalla tuli perjantaina 36 sijaa.

Kovan tuloksen takana oli virheetön suoritus, sillä kierroksen aikana ei syntynyt yhtään bogia. Birdiejä hän teki neljä. Torstain tapaan Korhonen puristi kierroksella myös yhden eaglen, tällä kertaa väylällä neljä.

Isäntämaa Espanjan pelaajat miehittävät kisan neljää ensimmäistä sijaa. Johtoa jakavat tuloksella -11 Rafa Cabrera Bello ja Adri Arnaus. Samuel Del Val on tuloksella -10 kolmantena Jon Rahm tuloksella -9 neljäntenä.

Kim Koivu (+2) ei selviytynyt jatkokierroksille.

» Takaisin edelliselle sivulle