Komea eagle Mikko Korhosen avauskierroksen kohokohta Espanjan avoimista

Mikko Korhonen teki tuloksen 70 (-1) Madridissa pelattavassa golfin Euroopan kiertueen Open de España -kilpailun ensimmäisellä kierroksella. Hän jakaa tuloksella kisassa sijaa 39, kun kierros on yhä kesken.

Kierros piti sisällään kaksi birdieä ja yhden eaglen. Se syntyi reiällä 14, joka on par-viisi. Par-viitoset Korhonen pelasi kierroksella kolme alle parin. Normaalista poiketen kentällä on par-viitosia vain kolme. Bogeja kierros piti sisällään kolme.

”Ihan ok kierros. Vähän tämä oli sellainen kasassa pidetty päivä. Ei ihan ollut varma fiilis vetää, vaikka sinänsä peli oli ihan hyvää. Terävyyttä vaan lisää ja sitä kautta paremmin sisään peliin. Pitää yrittää nähdä lyöntejä paremmin ja toteuttaa niitä ilman epäilystä. Siinä olisi hyvä resepti”, Korhonen sanoi.

Kisan toinen suomalainen, Kim Koivu aloitti kierroksensa vasta iltapäivän ryhmissä. Hän on 11 pelaamansa reiän jälkeen kierrostaan kaksi yli parin.

Kisaa johtaa Norjan Kristian Krogh Johannessen tuloksella -8. Isäntämaa Espanjan paras pelaaja on avauskierroksen jälkeen Adri Arnaus (-6).

» Takaisin edelliselle sivulle