Mikko Korhonen nauttii suurkisan tunnelmasta Wentworthissa

Mikko Korhonen lähtee jaetulta 23. sijalta päätöspäivään golfin Euroopan kiertueen BMW PGA Championship -kilpailussa Lontoossa. Korhonen teki lauantaina tuloksen 71 (-1), jonka myötä hän siirtyi yhteistulokseen -4.

Lauantaina Korhonen pystyi viimeistelemään kolme birdieä. Bogeja syntyi kaksi. Kierroksen alkupuoli oli vaikea, mutta Korhonen oli tyytyväinen taisteluunsa ja siihen, että pystyi pitämään itsensä kilpailussa mukana.

”Hyvä kierros ja päivä. Alle parin on täällä aina hyvä tulos. Alussa oli aika jäätäviä pareja, joiden ansiosta pystyin sinnittelemään menossa mukana. Kierroksen loppupuoli oli tasaisempaa menoa”, hän kommentoi.

Lontoon länsipuolella Wentworthissa pelattavalla kilpailulla on pitkät perinteet ja yleisöä on etenkin viikonlopun kierroksilla kentän laidalla tuhatmäärin. Kierroksen pienempiin kisoihin verrattuna tunnelma on tyystin toinen.

”Fiilis on täällä hyvä ja jengiä on väylien laidalla aika paljon. Huomista odotellessa!”

Kisan toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen, paranteli asemiaan lauantaina nousemalla tuloksen 69 myötä kilpailussa jaetulle 32. sijalle.

Kisaa johtaa Espanjan Jon Rahm tuloksella -15. Toisena on Englannin Danny Willett tuloksella -14. Molempien kierros on sunnuntaina vielä kesken.

» Takaisin edelliselle sivulle