Mikko Korhonen väänsi Wentworthissa hyvän avauskierroksen taistellen

Mikko Korhonen käynnisti golfin Euroopan kiertueen BMW PGA Championship -kilpailun tuloksella 71 (-1). Hän jakaa kilpailussa toisen suomalaisen, Tapio Pulkkasen, kanssa 27. sijaa, kun ensimmäinen kierros on yhä kesken.

Korhonen sai kisaan heikon alun tehtyään neljä bogia kahdeksan ensimmäisen reiän aikana. Yhdeksännen väylän birdie käänsi kierroksen suunnan, eikä Korhonen tehnyt kentän takalenkillä enää yhtään bogia. Birdiejä syntyi neljä lisää.

”Toinen puolisko kierroksesta oli tänään hyvä. Alku oli tahmeaa, kun en oikein tiennyt, mihin pallo lähtee. Olin neljä yli kahdeksan reiän jälkeen, ja tuntui kyllä pahalta. Pikkuhiljaa sain kiinni lyöntiasennosta ja sitä kautta pelaamisesta. Loppua kohti lyöminen oli jo hyvää. Täytyy vain taistella, eikä luovuttaa”, Korhonen kommentoi.

Rolex Seriesiin lukeutuvassa kisassa palkintopotti on poikkeuksellisen suuri, peräti seitsemän miljoonaa dollaria eli noin 6,4 miljoonaa euroa Kilpailussa on mukana useita pelaajia maailmanlistan kärkipäästä.

Kisaa johtaa Englannin Matt Wallace tuloksella seitsemän alle parin.

Mikko Korhosen lähtöaika perjantaina on kello 13.30 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle