Hollannissa pettynyt Mikko Korhonen käänsi jo katseensa tulevaan viikkoon

Mikko Korhonen päätyi Hollannin Amsterdamissa pelatussa KLM Open -kilpailussa yhteistulokseen +1. Sunnuntaina hän teki tuloksen 74 (+2). Hän jakaa kilpailussa sijaa 67, kun neljäs kierros on vielä kesken.

Korhonen ei ole karsiutunut jatkokierroksilta KLM Openissa kertaakaan, mutta tämänvuotinen sijoitus oli hänelle pettymys.

”Aamukävely suoritettu ilman mainittavaa menestystä. Joka päivä on erilainen, tänään oli jo kroppa aika jumissa. Pitää nyt vain kääntää katse kohti ensi viikkoa, ja yritettävä pitää mieli positiivisena”, hän kommentoi.

Tulevalla viikolla Korhonen kilpailee Englannin Wentworthissa, jossa pelataan Euroopan kiertueen Rolex Seriesiin lukeutuva rahakas, palkintopotiltaan peräti seitsemän miljoonan dollarin arvoinen BMW PGA Championship.

» Takaisin edelliselle sivulle