Sijalle 30 päätynyt Mikko Korhonen tyytyväinen taisteluasenteeseensa Marokossa

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 30. sijalle golfin Euroopan kiertueen Trophee Hassan II -kilpailussa Marokon Rabatissa tuloksella +2.

Sunnuntaisella päätöskierroksella Korhonen teki tuloksen 75 (+2). Päivän aikana syntyi kaksi birdieä ja neljä bogia.

”Ihan hyvä viikko kokonaisuutena. Taisteluahan tämä aika lailla on tällä kentällä. Rautalyöminen ei ollut riittävän hyvää tällä viikolla, kun missata ei saa käytännössä yhtään. Mutta taisteluasenne säilyi vahvana läpi viikon”, Korhonen kommentoi.

Kisan ykkönen oli Espanjan Jorge Campillo (-9). Voitto oli kuudesti toiseksi sijoittuneelle Campillolle ensimmäinen Euroopan kiertueella. Tapio Pulkkanen oli kilpailussa kahdeksas, Kalle Samooja 38:s ja Kim Koivu 49:s.

Kilpailu oli suomalaiselle ensimmäinen uuden caddien, Nick Mumfordin kanssa. Korhonen oli tyytyväinen tapaan, jolla yhteistyö lähti käyntiin.

”Nickin kanssa on hyvä meininki. Rauhallinen ja nopea kaveri. Ei tehnyt virheitä. Itse pelaajakin pysyi suhteellisen rauhallisena ja jaksoi puurtaa. Tästä kohti Kiinaa!”

Korhonen on mukana ensi viikolla Kiinan Shenzhenissä pelattavassa Volvo China Openissa.