Korhonen nappasi kauden kuudennen jatkopaikan Marokossa

Mikko Korhonen eteni jatkoon golfin Euroopan kiertueen Trophee Hassan II -kilpailussa Marokon Rabatissa. Korhonen teki kilpailun toisella kierroksella tuloksen 76 (+3).

Hän jakaa yhteistuloksella +2 sijaa 42, kun toinen kierros on osalta pelaajia edelleen kesken. Kierros piti sisällään 13 paria, yhden birdie ja neljä bogia.

”Kiva päästä viikonlopulle uuden caddien kanssa. Tästä jatketaan eteenpäin”, Korhonen sanoi.

Tulostaso Royal Dar es Salamin kentällä on ollut tavallista huomattavasti kehnompi.  Kauden vaikeimpiin lukeutuvalla kentällä alle parin on kahden kierroksen jälkeen vain 22 pelaajaa. Perjantaina 70 lyönnin rajan (kentän par on 73) alitti ainoastaan Japanin Masahiro Kawamura.

”Todella tiukka kenttä. Päivä oli raskas, mutta päättyi hyvin. Ei siellä saa yhtään hengittää vapaammin koko kierroksella, hereillä piti pysyä koko päivän. Ajatus vähän karkaili, mutta olosuhteisiin nähden ihan kelvollinen kierros”, Korhonen kertoi.

Kärkipaikan jakavat Yhdysvaltojen David Lipsky ja Sean Crocker tuloksella -5.

Kilpailu on Mikko Korhoselle kauden kahdeksas ja jatkopaikka kuudes.

Tapio Pulkkanen (+3) ja Kalle Samooja (+2) etenivät niin ikään viikonlopun kierroksille. Kim Koivu (+4) on hänkin kiinni jatkopaikassa, mutta cut-raja saattaa vielä elää illan mittaan.

» Takaisin edelliselle sivulle