Yhteistyö uuden caddien kanssa lähti hyvin liikkeelle – Korhonen tyytyväinen avaukseensa Marokossa

Mikko Korhosen ensimmäinen kierros golfin Euroopan kiertueen Trophee Hassan II -kilpailussa Marokon Rabatissa oli tavallisesta poikkeava, sillä Korhosen caddiena toimi ensimmäistä kertaa kilpailutilanteessa englantilainen Nick Mumford.

”Homma sujui hyvin. Kaveri on ammattimies. Melkein viisi vuotta Karri (Kakko) oli bägissä, niin onhan se jännä tilanne, kun siinä on yhtäkkiä uusi tyyppi. Olin siksi vähän hermostunut aluksi, mutta hyvin päivä meni”, Korhonen kommentoi.

Suomalainen käynnisti kilpailunsa birdiellä, mutta teki kolmen seuraavan reiän aikana kaksi bogia. Ne hän kuittasi nopeasti kahdella birdiellä, mutta yhdeksännen väylän tuplabogey koetteli kärsivällisyyttä. Kierroksen toisen yhdeksikön alkuun Korhonen teki kaksi birdieä lisää ja pelasi loput seitsemän reikää parissa.

Hän jakaa kilpailussa sijaa 16 ensimmäisen pelipäivän ollessa vielä hieman kesken. Kilpailun johtotulos on -7.

”Tulokseen olen tyytyväinen. Alku oli vähän tunnustelevaa, keskivaiheilla tosi hyvää ja lopussa oli vähän käsijarru päällä. Aika normaali ekan kiekan kulku näin pienen tauon jälkeen”, Korhonen luonnehti.

Naisten Euroopan kiertueen kilpailu, Lalla Meryem Cup, pelataan samaisen Royal Golf Dar es Salamin toisella kentällä, joten kisapaikalla on tavallista enemmän vilinää.

”Täällä on paljon pelaajia, kun naiset pelaavat omaa kisaa samalla klubilla. Syömme kaikki samassa loungessa, joten meininki on oikein hyvä.”

Kilpailussa pelaavat suomalaisista myös Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja.

Perjantaina Mikko Korhonen käynnistää kierroksensa kello 14.35 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle